ŞANLIURFA / SİVEREK - Atatürk Anaokulu

Mrt

Yaşlılar Haftasını Kutladık. Minik öğrencilerimiz yapılan etkinlikle hem yaşlı genç kavramını , heem de yaşlılarımıza nasıl davranmamız gerektiğini öğrendi. Emeği geçen öğretmenimize teşekkü ederiz.

Mrt

Okulumuzun minik öğrencileri Kütüphaneler Haftasında İlçe Halk Kütüphanesini ziyeret etti.Geleceğimizin umudu çocuklar ilk kez kütüphane ile tanıştı. Bu ziyaret ile kitap okumanın ,kütüphanelerin hayatımızdaki önemi vurgulandı.Bu ziyaret öğrencilerde büyük bir heyecan ve mutluluk yarattı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve bizi ağırlayan Kütüphane görevlilerine teşekkür ederiz.

Mrt

BİGEP Projesi kapsamında Anne Atölyesinde Çim Adam yaptık.Çocuklarımız anneleri ve öğretmenleri ile eğlenerek Çim Adam yaptılar. Emeği geçen Tuğba Öğretmenimize ve velilerimize teşekür ederiz.

Mrt

Dilimzin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Hikayeni Anlat etkinliği yapıldı. Bu kapsamda çocuklarımıza kalabalık önünde özgüvenli  konuşma , kelime dağarcığını geliştirme ve kendini ifade etme becerileri kazandırılmaya çalışıldı.Emeği geçen Müberra AKALIN öğretmenimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Seda USLU tarafından BİGEP kapsamında Anne Atölyesi-Makarnadan Kolye Yapımı etkinliği yapıldı. Bu etkinlik ile çocukların bilişsel , gelişimsel ve motor becerilerini geliştirme amaçlanmıştır.